keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Seinä - siinä se on

Jebulis. Tässä eilistä saldoa. Ei tuo tuossa nyt kovin hyvin näy, mutta tuollainen potero piti kaivaa, että sai hyvän kiinnityksen vanhaan nurkkapuuhun..


Tää päivä alkoi meikäläisen hermoille erityisen mukavalla operatsioonilla. Pihalla oli nimittäin noin metriä korkea ja kaksi metriä leveä pino puutavaraa. Arvatkaapa oliko päällimmäisenä kaikki viimeiseksi tarvittava tavara, kuten pintaverhouspaneelit ja otsalaudat. Runkotavara tietysti järeimpänä alimmaisena. Ei auttanut, kun alkaa taapeloimaan erikseen pintatavara, kun ei viitsinyt enää pinon kyljestä tokertaa..


..eikä aikaakaan kun runkopuut oli jo lovettu, niputettu ja hiiioooppp, nostettu pystyyn:) Voin sanoa, että ensi kerralla saatan malttaa odottaa jotain kaveria. Nuo kaksi neljä metriä pitkää 198*48-lankkua 2,5 metrin tolppien päässä tekee tuosta vähän horjakan nostettavan:D...Mutta piti yrittää ja sinnehän se lumpsahti. Ei muuta kuin alapää myös kiinni merkittyihin kohtiin..helppoa vai???


...ei sittenkään. Kävi nimittäin niin, että tuo niputettu yläpalkki oli juuri sopivasti banaani ja tietenkin ylöspäin. Tuo vanhaan runkopuuhun kiinnitettävä pää jäi puoli senttiä ylemmäs. Koitin omalla massalla, kuormaliinassa roikkumalla saada sen naulaamiskorkeuteen, mutta eihän se mennyt. Ei muuta kun tunkki väliin ja näin saatiin tarvittavat viisi milliä. Valitettavasti runkoa ei voi nostaa tuon enempää ennen lattiavalua, joka taas riippuu putkarista. Tänä iltana pitäisi tehdä katselmus ja loppuviikosta itse homma.




 Tämmöne siitä nyt tuli, mallia Jakomäki:) Noei, tännepäin on ennusteltu huomiseksi mahdollisia ukkossateita ja perjantaiksi joka tapauksessa sateita. Tuosta styroksipohjaisesta harkkopoterosta vesi ei löydä tietään pois oikein mitenkään, jotenka katsoin parhaaksi valmistautua hiukan etukäteen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti