sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Rauroitusta vaille valuvalmis - toinen varvi styroksia ja alapuut paikoillaan

Koska alkuviikolle on luvattu täysin poutaa, purin aamulla ensi töikseni tuon sadekatoksen pois sokkelin päältä. Putkien vetoja varten oli jätetty metrin pätkä harkkoa muuraamatta ja sen, sekä lyhyen alapuun pätkän sovittelu oli ensimmäisenä aamun ohjelmassa. Ensimmäisessä kuvassa homma suoritettuna, ei muuta kuin tasoitetta niskaan.


Myös toinen "lävistyskohta" täytettynä. Putkista vasemmalle näkyy jo sijoiteltu ohut Finnfoam-kaista, joka tuli tuon vanhan sokkelin päälle täyttämään parin sentin koloa, jotta päästiin ensimmäisen styrox-kerroksen yläpinnan tasolle. Oli hivenen veemäinen homma sahata 7 cm levystä parin sentin soiroa, mutta sitä levyä kun nyt sattui olemaan ylimäärin jäljellä, niin katsoin sen järkevimmäksi.


 Sitten ei muuta kuin rytoksia niskaan. Homma valmistui parahiksi Suomen pelin alkuun, ei muuta kuin kisakatsomoon...


Sen verran närppäsi tuo peli, että päätin tehdä vielä lyhyen iltavuoron. Paukuttelin myös tuon etuseinän alapuun bitumi-, sekä radonkaistoineen paikoilleen. Tein myös lämmitysputkille vimesen päälle tuennat, jotta jäävät valussa oikealle etäisyydelle toisistaan, sekä seinästä. Kantelinpa vielä päätteeksi tuon ison teräsverkon tuohon huomista vaille valmiiksi, ihan urheilumielessä:)


 Tässä vielä kuva tuennasta. Molempien suojaputkien taustalla on puolen metrin harjaterästanko työnnettynä styroksiin/täyttöön. Suojaputket on kiinni teräksessä kolmella nipparilla. Lisäsin vielä tuommoisen reijitetyn laudanpätkän, joka on kiinnitettynä väliaikaisesti alapuuhun. Ei pitäs luiruta kun alkaa valuhommat. Tämän jälkeen olikin vielä edessä normaali sunnuntai-illan lähiöurakka - nähtävästi ei vielä ole riittävästi tavaraa tontilla, koska takapihalta piti vielä tuo nurmikko leikata:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti