keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Aluskate asennettu, sääennusteet sylettää

Tämä päivä meni kutakuinkin suunnitelmien mukaan. Asentelin ensin ristikoiden päälle 48*48 korokkeet, jotta päästiin vanhojen ristikoiden yläpaarteen kanssa samalle tasolle. Vanhat ristikot oli tehty melko erikoisesti siten, että yläpaarre koostui kahdesta eri tasossa olevasta osasta. Noin puolesta välistä paarre jatkui matalampana. Ainoa vaihtoehto suorilla ristikoilla oli tehdä tämä tasokorotus. Luonnollisesti sitten räystäslautojen päälle tuli ohuempi 25*48 korokerima.

Näiden korokkeiden jälkeen sitten vaan aluskatetta nitojalla paikoilleen. Asensin myös tuuletusrimat samoin tein. Kuulostaa helpolta ja nopealta, mutta ei ole sitä. Ristikoiden välissä roikkuminen ei tällaiselle lievästi korkean paikan kammoiselle ole herkkua. Ylätaite pisti myös hiukan miettimään, kunnes älysin laittaa yhden haki-lavan ristikoiden välille. Sitä hivuttamalla sain tuonkin asennettua.

Tein siis nyt niin, että mittasin koko lappeen mittaisia aluskatekaistoja, jotka sitten rullasin tuohon vanhan ja uuden osan saumaan odottamaan vanhan osan purkamista. Loppuviikoksi/viikonlopuksi on luvattu todella kurjaa säätä, joten ei kannattane tällä viikolla edes haaveilla lopun katon uusimisesta...Kurjaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti