perjantai 17. elokuuta 2012

Tiilet hittoon ja paneelit seinälle



Aamulla oli seitsemäksi sovittu traktoriurakoitsijan kanssa tiilien nouto. Kuten tavallista, kyyti saapui 7.45. Pääasia, että tuli, mutta jotenkin aina välillä alkaa leipäämään nämä venttailut. Tulipahan herättyä ajoissa. Kone oli suhteellisen iso Valmetti etukuormaajalla, joka oli täysin väärä väline kattotiilien lastaukseen. Pino vyöryi karkuun, eikä kauhalla oikein saanut vedeltyä kasallekaan tiiliä. Joku kahmain-tyyppinen ratkaisu olisi ollut huomattavasti tehokkaampi. Loput piti mättää käsin tai lapiolla kauhaan. Aikaa meni noin 1,5 tuntia kahden, yhteensä noin 5t läjän mättöön. Mr Murphy toimitti vielä sadepäivän ratoksemme, joka takasi varman pihan nuhjaantumisen, sekä tien saveentumisen. Onpahan nyt kuitenkin tiilet poissa silmistä. 

Kuvassa Etelä-Karjalan, jollei jopa Suomen kaunein puutarha - yep.


Seuraavaksi siirryin paneelin lätkintään. Kuva on näköjään pahkeisen huono, mutta se yrittää esittää valmista kuistin takaseinää. Vetelin hiljaisena hommana tyttären päiväuniaikaan myös Nordica Ekon  pintaan ja pääsin iltapäivällä ripustamaan jo valaisimen, sekä pistorasiat seinään. Smyykilaudat puuttuvat vielä.


Tämän jälkeen siirryin laudoittamaan tuota päätykolmiota. Homma valmistui parahiksi sateen tauottua klo 18.30. Huomenna jos ehtisi sipaisemmaan maalin pintaan. Vielä olisi tuo lyhyt pätkä eturäystään alta paneloimatta, sekä nurkka ja smyykilaudat asentamatta. Sitten alkaisi olla vuorauksen puolesta valmista....kai:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti