lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tänään lepiä. Ottalaudat paikollansa ja olkkari tapetoitu. Niijoo ja käyttöönottolupakin lunastettu

Eilen oli kiireinen päivä. Aloitin aamulla ysin maissa sutimalla ekan kerroksen Nordica Ekoa räystäisiin. Paikoitellen taitaa jäädä jopa viimeiseksi kerrokseksi, sikäli hyvä peitto on ja alla on kylläste & öljypohja. Puolen kahdentoista maissa tuli rakennustarkastaja tekemään käyttöönottotarkastuksen sisäpuolisilta osilta. Meinasi alkaa otsasuoni pullottamaan, kun herra esitti että makkarin ovi on 4 milliä liian kapea. Pitäisi kuulemma olla sisämitta 800mm, kun 9*21 ovessa se on 796 Totesin siihen, jotta eipä luvanhakuvaiheessa tullut mitään mainintaa ja sitä paitti ois ollu suoranaista tuhlausta laittaa torppaan ainoa 10*21 ovi tuonne laajennukseen, ei nimittäin pääse sillä pyörätuolilla paljon muualekaan. WC- & pesuhuoneosastoilla on 8 ja 7*21 ovia...Noh, lupa heilahti ja nyt saisi kantaa sängyn huoneeseen.

Käynnin jälkeen aloin ripustaa loppua puolikasta otsalaudoista. Pääty ja takalape oli navottuna puoleen kuuteen mennessä, POIS LUKIEN SITÄ PERINTEISTÄ 2 METRIÄ, JOKA JÄI TAAS PUUTTUMAAN:). Ei muuta kun tänä aamuna rautakauppaan hakemaan se viimeinen pätkä:)


Illan ratoksi aloin sitten kasin maissa tapetointihommiin. Kuva on olkkarin puolelta ja vasemmassa laidassa oli kaksi ikkunaa aikaisemmin. Olisin tapetoinut jo toissapäivänä, mutta ei tyydyttänyt ensimmäiset kittaukset. Juorumaali paljasti vielä muutaman selkeän painuman ikkunan kohdissa. Illalla klo 23.30 oli tapetit ripustettu seinälle. Kuten kuvasta näkyy, vanhan osan lattia on vielä eri sävyssä. Lattia tulee vaihtumaan lähi (viikkoina/kuukausina...)


Vielä lähikuva tuosta tapetista. Nyt vaikuttaisi olevan sellanen fiilis, että pitää saada valoa torppaan ja valkoinen on helppo valinta...(Ei ole suurin murhe tällä hetkellä tuo tapetin väri). Kulkuaukon reunoihin pitää vielä paiskoa kulmalistat, jahka saa tuon uuden lattian tason selville, ettei tule rakosia.

Niinjoo, tää tapahtu siis eilen, mitä sitten tänään? Ei kerta kaikkiaan mitään, pois lukien tuo kahden metrin puuttuva otsalautapätkä. Heräsin puoli kahdeksalta ja ensimmäinen ajatus oli: tänään en tee yhtään mitään. Loistava valinta, tuli nimittäin vietettyä kesän ensimmäinen hellepäivä perheen kanssa kaupungilla ja ilta mökillä kalakilpailussa:) 

Huomenna sitten räystäiden laamintaa valkoiseksi, sekä rännien ripustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti