lauantai 14. heinäkuuta 2012

Seinät maalissa ja tapetissa

Aamusella oli suurin osa seinistä yhdellä pohjamaalilla. Muutama kuprunnut saumanauha oli pitänyt ottaa ylös ja kitata uusiksi. Näiden osalta oli siis pohjat vielä tekemättä. Eipä noissa valkoisissa seinissä juuri eroa huomaa, mutta laitellaan nyt kuitenskii kuvia. Frouva sano, että mein makkariin ei tule sänkyn päälle mitään "good night" tms. tekstejä, eikä haluttu väreillä alkaa kikkailemaan. Käytettäköön tarvittaessa tekstiilejä niihin. "Tehoste"-seinän tapettikin on kuvissa valkoiselta näyttävää, mutta struktuuriltaan helmiäistä, joten kovin on blankkoa.

Tilanne aamulla (pohjamaali)


Klo 16 oli kaks reissua Remontti-ässä -pintamaalia vedettynä seiniin ja alkoi tapetointi. Ikinä ei ole niin vähän aikaa, ettei ehtis tekemään hommaa kahteen kertaan. Ehdin vetelemään neljä non vowen-tapettivuotaa seinälle, kun huomasin, että miltei ainoan halppistyökalun, ristiviivalaserin säde oli sironnut sen verran yläpäästään, että eka vuota oli about millin vinossa. Tämä aiheutti riittävän sentin kaadon kolmelle vuodalle. Kun oli vielä vähän nirkosesti jättänyt yläpäähän listavaraa, ei se enää riittänyt. Ei muuta kuin uusi alku ja vuota kerrallaan kiinni.

Tilanne klo 18 (näkymätön) tapetti kiinni...Seuraavassa kuvassa...



...on lähempää tuota tapettistruktuuria.


Huomenna sitten pitäisi lätkiä mdf-paneelit kattoon. Homma on tuttua ja pitäisi sujua suht simppelisti (puolenkin) päivän puitteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti